Tulva etsii harjoittelijaa

Feministinen aikakauslehti Tulva etsii syksyksi 2023 toimitusharjoittelijaa.

Harjoittelija pääsee ideoimaan ja kirjoittamaan juttuja sekä Tulvan printtilehteen että verkkosivuille. Lisäksi hän osallistuu Tulvan somesisältöjen suunnitteluun ja tekemiseen.

Harjoittelijalta odotamme:
– vähintään vuoden kestäneitä korkeakouluopintoja
– kiinnostusta feminismiin
– innostusta kirjoittamiseen ja journalismiin
– hyviä juttuideoita

Eduksi haussa ovat:
– kuvankäsittelytaidot
– kokemus Adobe InDesignin käytöstä
– aiempi kokemus journalistisesta työstä

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta. Se sijoittuu elokuun ja joulukuun väliselle ajalle, aloitusajasta voidaan neuvotella. On mahdollista myös aloittaa harjoittelu kesäkuussa, pitää (palkatonta) vapaata heinäkuu ja jatkaa elo-syyskuussa. Maksamme harjoittelijalle noin 1 331–1900 euron kuukausipalkkaa riippuen siitä, onko hänellä oppilaitoksen myöntämää harjoittelutukea. Harjoittelijalla on lounasetu. Työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Tulva on intersektionaalisen feministinen aikakauslehti, joka ilmestyy painettuna kolmesti vuodessa. Lisäksi syksyllä 2023 satsaamme myös säännölliseen verkon ja somen tekemiseen. Tulvaa julkaisee Naisasialiitto Unioni ry.

Toivomme saavamme hakemuksia ihmisiltä monista eri taustoista. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia henkilöitä, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

Tulvan toimitus sijaitsee Naisasialiitto Unionin tiloissa Helsingissä. Tilat ovat esteelliset ja työ niiden muokkaamiseksi on kesken. Harjoittelu on mahdollista tehdä käymättä toimistolla, jos tämä on vamman takia mahdotonta. Harjoittelijan on kuitenkin päästävä säännöllisesti lähitöihin Helsingissä, täysin toiselta paikkakunnalta harjoittelua ei siis voi tehdä.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa lähettämällä sähköpostia päätoimittaja Hanna Hantulalle osoitteeseen hanna.hantula (a) tulva.fi. Laita otsikoksi TULVAN HARJOITTELIJA. Kerro viestissä lyhyesti itsestäsi ja liitä mukaan ansioluettelo sekä 1-3 juttunäytettä. Paikkaa voi hakea 12.4. kello 12 saakka.

LUE SEURAAVAKSI:

"Yhteiskunta voi osoittaa arvostusta tasan yhdellä validilla tavalla: rahalla", kirjoittaa Minna Sumelius kolumnissaan.

Piditkö lukemastasi?

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Tulva kertoo yhteiskunnan ja kulttuurin ilmiöistä ennen kuin muut ovat ehtineet niihin havahtua. Lue printtiä, tue laatujournalismia.