Vastaa Tulvan lukijakyselyyn – voit voittaa upeita palkintoja!

Tulva on tehnyt feminististä journalismia suomeksi jo yli 20 vuotta. Nyt meidän on jälleen aika uudistua. Kerro meille, miten voisimme olla parempia!

Vuonna 2023 Tulvassa on luvassa lehtiuudistus. Suomen ainoaa feminististä aikakauslehteä kehitetään yhteiskunnallisempaan ja ajankohtaisempaan suuntaan. Tarkoitus on myös satsata verkko- ja somejulkaisuihin. Osana lehtiuudistusta Tulva tekee suuren lukijakyselyn, jonka avulla lehteä kehitetään vastaamaan paremmin yleisön toiveisiin.

“Tulvaa ei olisi ilman teitä, rakkaat lukijat, ja siksi haluamme ottaa teidät mukaan lehden kehittämiseen”, Tulvan päätoimittaja Hanna Hantula sanoo.

“Jos lehdessä on mielestäsi liian pientä pränttiä tai sivuutettu kokonaan jokin tärkeä feministinen kysymys, nyt on tuhannen taalan paikka kertoa siitä meille”, Hantula jatkaa.

Kyselyyn vastaamisessa kestää noin 10 minuuttia ja pääset siihen klikkaamalla tätä linkkiä.

Kyselyn täyttäneet pääsevät osallistumaan arvontaan, jossa palkintona on kolme tuotepakettia. Palkintopaketti sisältää mustat feministi-sukat, Tulvan tilauksen vuodelle 2023, kirjanmerkin ja kulttisuosioon nousseen Naisasialiitto Unioni 130-vuotta T-paidan.

Ensimmäinen uudistunut Tulva julkaistaan loppukesästä. Sitä ennen luvassa on kevään suuri politiikkanumero. Juuri eduskuntavaalien alla julkaistavassa lehdessä kysytään, millaista feminismiä Suomen tulevan hallituksen pitäisi ajaa.

LUE SEURAAVAKSI:

Syksyn aikana suomalaisessakin mediassa on alettua puhua pahaenteiseen sävyyn anti gender -liikkeestä. Löyhästi järjestäytynyt, mutta laajalle levinnyt joukko vastustaa kuvitteellista gender-ideologiaa, vihaa feministejä ja syytää ympärilleen rahaa. Kysyimme nykykulttuurin tutkimuksen ja sukupuolentutkimuksen dosentti Tuija Saresmalta, mitä ongelmalle voisi tehdä.

Piditkö lukemastasi?

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Tulva kertoo yhteiskunnan ja kulttuurin ilmiöistä ennen kuin muut ovat ehtineet niihin havahtua. Lue printtiä, tue laatujournalismia.