Tule tekemään Tytöt-teemanumeroa!

Oletko alle 25-vuotias? Onko tyttöys identiteetti, jonka olet valinnut, johon olet kasvanut tai jota sinulle on tuputettu? Tule mukaan tekemään Tulvan joulukuussa ilmestyvää Tytöt-teemanumeroa!

Tulva on feministinen aikakauslehti, joka käsittelee yhteiskuntaa, kulttuuria ja elämää kriittisellä ja intersektionaalisella otteella. Tytöt-numerossa sukelletaan tyttöjen maailmaan ja puhutaan siitä, mikä tyttöydessä on ihanaa, kamalaa, upeaa, pelottavaa, rumaa ja kaunista. Toivomme mukaan kirjoittajia monista eri taustoista. Teksteistä maksetaan palkkiot, joiden suuruus riippuu tekstin mitasta. Tulvan toimitus tukee kirjoitusprosessissa. 

Lähetä juttutarjouksesi viimeistään 31.5. päätoimittaja Hanna Hantulalle osoitteeseen hanna.hantula [a] tulva.fi. Vastaa viestissäsi seuraaviin kysymyksiin:

Mikä jutun aihe on?

Mille palstalle se mielestäsi sopisi? Kuinka pitkän haluaisit siitä tehdä? Mitä tekstilajia se edustaa? Julkaisemme niin esseitä, journalistisia featureita, haastatteluja ja kolumneja kuin lyhyitä novelleja ja runojakin.

Mihin lähteisiin pohjaat jutun? Keitä haastattelet, mitä kirjoja käytät taustatietona?

Miksi aihe on tärkeä, kiinnostava ja ajankohtainen?

Liitä mukaan pari juttu- tai kirjoitusnäytettä, jos sinulla sellaisia on!

Valitsemme juttutarjouksista ne ideat, joista muodostuu yhdessä tasapainoisin kokonaisuus.

LUE SEURAAVAKSI:

Suomalainen media lietsoo moraalipaniikkia taiteilijoita kohtaan sen sijaan, että laittaisi vallanpitäjiä tiukoille.

Piditkö lukemastasi?

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Tulva kertoo yhteiskunnan ja kulttuurin ilmiöistä ennen kuin muut ovat ehtineet niihin havahtua. Lue printtiä, tue laatujournalismia.